Dijous, Abril 9, 2020 - Edición #424

Avís legal

Drets sobre la propietat intel·lectual i industrial del monrural.cat

1. Dades d’identificació

Vostè està visitant la pàgina Web www.monrural.cat titularitat de Associació Cooperació i Sostenibilitat (d’ara endavant LA COMPANYIA).

Carrer Fonollar, 14, 8 · 08003 Barcelona.

E-mail: redaccio@monrural.cat

2. Acceptació de l’usuari

Aquest Avís Legal regula l’accés i utilització de la pàgina web www.monrural.cat (d’ara endavant el “Web”) que LA COMPANYIA posa a disposició dels usuaris d’Internet. S’entén per usuari la persona que accedeix, navega, utilitza o participa en els serveis i activitats del Web.
L’accés i la navegació d’un usuari al Web implica l’acceptació sense reserves del present Avís Legal.

A més a més, LA COMPANYIA pot oferir a través de la pàgina web serveis que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies sobre les quals s’informarà l’usuari en cada cas concret.

3. Utilització del Web

3.1. L’usuari es compromet a utilitzar el Web, els continguts i serveis amb conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, les bones maneres i l’ordre públic. De la mateixa manera l’usuari s’obliga a no utilitzar el Web o els serveis prestats a través d’ell amb finalitats il·lícites o contràries al contingut del present Avís Legal, lesives dels interessos o drets de tercers i/o que puguin danyar, inutilitzar o deteriorar el Web, els seus serveis i/o impedir un normal gaudi del Web per als altres usuaris.

3.2. L’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o danyar de qualsevol altra manera les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin en el Web.

3.3. L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés a altres usuaris al servei d’accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals LA COMPANYIA presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes o serveis.

3.4. L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, miniaplicacions, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol mena d’alteració als sistemes informàtics de LA COMPANYIA o de tercers.

3.5. L’usuari es compromet a no obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i en general, qualsevol classe de material accessible a través del Web o dels serveis oferts en aquest.

3.6. S’entén que l’accés o utilització del Web per part de l’usuari implica l’acceptació de l’Avís Legal que LA COMPANYIA tingui publicat en el moment de l’accés, el qual sempre estarà disponible per als usuaris.

3.7. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com per exemple els comentaris, fòrums d’opinió o pàgines obertes al lector) que LA COMPANYIA ofereix al Web i a no emprar-los per a incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d’apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans.

4. Accés al Web i Contrasenyes

4.1. L’accés al Web per part dels usuaris té caràcter lliure i gratuït. Alguns dels serveis i continguts oferts per LA COMPANYIA poden trobar-se subjectes a contractació prèvia del servei i al pagament d’una quantitat de diners en la forma que es determini en les Condicions Generals de Contractació. En aquest cas, es posaran a la seva disposició de l’usuari de manera clara.

4.2. Quan sigui necessari que l’usuari es registri o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis, la recollida i el tractament de les dades personals dels usuaris serà aplicable el que es disposa a l’apartat 9 d’aquest Avís Legal, així com el que es disposa en les Condicions de Registre.

4.3. Queda prohibida la contractació de productes o serveis a través del Web per part de menors d’edat, havent d’obtenir degudament i amb anterioritat, el consentiment dels seus pares, tutors o representants legals, els quals seran considerats com a responsables dels actes que duguin a terme els menors al càrrec seu.

4.4. Si per a la utilització d’un servei en el Web, l’usuari hagués de procedir al seu registre, aquest serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Si com a conseqüència del registre, es dota a l’usuari d’una contrasenya, aquest es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la contrasenya per accedir a aquests serveis. Els usuaris són responsables de l’adequada custòdia i confidencialitat de qualsevol identificador i/o contrasenyes que li siguin subministrades per la COMPANYIA i es comprometen a no cedir el seu ús a tercers, sigui temporal o permanent, ni a permetre el seu accés a persones alienes. Serà responsabilitat de l’usuari la utilització dels serveis per qualsevol tercer il·legítim que empri una contrasenya a causa d’una utilització no diligent o de la pèrdua de la mateixa per l’usuari.

4.5. L’usuari està obligat a notificar de forma immediata a LA COMPANYIA qualsevol fet que permeti l’ús indegut dels identificadors i/o contrasenyes, per exemple, el seu robatori, pèrdua, o l’accés no autoritzat a aquests, amb la finalitat de conducta a la seva immediata cancel·lació. Mentre no es comuniquin tals fets, LA COMPANYIA quedarà eximida de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’ús indegut dels identificadors i/o contrasenyes per part de tercers no autoritzats.

5. Modificació de les condicions de l’Avís Legal

LA COMPANYIA es reserva expressament el dret a modificar el present Avís Legal. L’usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar el Web i el present Avís Legal.

6. Limitació de garanties i responsabilitats

6.1. LA COMPANYIA es compromet a realitzar els seus millors esforços per evitar qualsevol error en els continguts que apareixen al Web. En qualsevol cas, LA COMPANYIA estarà exempta de qualsevol responsabilitat derivada d’eventuals errors en els continguts que poguessin aparèixer en el Web, sempre que no li siguin imputables.

6.2. LA COMPANYIA no garanteix que el Web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions del funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic per causes alienes a la COMPANYIA, retards o bloquejos de l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències de les línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o dels altres sistemes electrònics, així com dels danys que puguin causar terceres persones per mitjà d’intromissions il·legítimes fora del control de la COMPANYIA.

7. Propietat Intel·lectual i Industrial. Tots els drets reservats

7.1. Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual del Web www.monrural.cat i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, programari) pertanyen, com a autor d’obra col·lectiva o com a cessionària, a LA COMPANYIA o, si escau, a terceres persones.

7.2. Queda expressament prohibida la reproducció, la distribució i la comunicació pública de la totalitat o part dels continguts del Web, amb qualsevol finalitat, en qualsevol suport i a través mitjà tècnic sense l’autorització de LA COMPANYIA. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual titularitat de LA COMPANYIA i de tercers.

7.3.L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui única i exclusivament per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb altres finalitats, així com la seva distribució, modificació, alteració o descompilació.

7.4. LA COMPANYIA proporciona accés a tota mena d’informacions, serveis, programes o dades d’Internet que poden pertànyer a terceres persones. En aquest cas, LA COMPANYIA no es fa responsable d’aquests continguts ni respondrà a les reclamacions que puguin derivar-se de la seva qualitat, fiabilitat, exactitud o correcció.

8. Enllaços de tercers

8.1. Respecte a la publicació al Web d’enllaços o hipervincles cap a altres pàgines web, LA COMPANYIA no es fa responsable ni exercirà cap control sobre els continguts i/o les pàgines webs enllaçades.

No et perdis les darreres novetats!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i rep les notícies més importants al teu email