El centre d’interpretació de l’ús de l’oli d’oliva que s’ha començat a construir al centre Mas Bové a Constantí (Tarragonès) obrirà portes en la campanya de l’oli d’enguany, de cara a l’octubre. Aquesta és la previsió que en fa l’IRTA, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, que depèn de la Generalitat. Amb un pressupost de 220.000 euros, el nou centre disposarà de tres espais diferenciats: un planta pilot -o ‘cooking lab’- on s’experimentarà amb olis i aliments, una sala de tast dels productes cuinats, i l’espai d’interpretació d’olis. L’objectiu final és evidenciar l’excel·lent qualitat de l’oli d’oliva i altres productes conreats al Camp de Tarragona, com la fruita seca. El nou centre aprofita espais diàfans en desús.
El món rural paga injustament la pandèmia
Les incapacitats del govern espanyol i el fet que les autonomies gestionin la pandèmia sense tenir la clau de la...
Continua llegint
Comentaris 4